ДАН УЧЕНИЧКИХ ПОСТИГНУЋА

Дан ученичких постигнућа у нашој школи обиљежен је 2.6.2023. године. Током  школске 2022/2023. године ученици и њихови наставници  су вриједно радили те су остварили одличне резултате на општинском, регионалном и републичком нивоу, и ово је била прилика да им се за такав успјех уруче награде и признања. 
Своје таленте и вјештине ученици су показали  и кроз културно-умјетнички програм који је припремљен за ову свечаност. Присутни су уживали у рецитацији, глуми, музици, плесу наших ученика.
Директорица Бранка Шпирић се обратила присутнима, похвалила наставнике који су предводили ученике до завидних резултата, истичући узајамно поштовање и залагање као кључ успјеха. Награђени су ученици који су се истакли у раду и Школу промовисали на најбољи могући начин, добитници Дипломе “Вук Караџић”, као и добитници Посебне дипломе. Проглашен је и ученик генерације, а то признање је ове године добио ученик Реља Тубић. Награђенима честитамо, а свим матурантима наше школе желимо много успјеха у наставку школовања.