Три аплауза за светосавску представу

Ове године поводом додјеле Светосавске награде у Банском двору, 26. јануара наша школа била је носилац истоимене академије. Том приликом наша школа је извела представу “Ми пут свој знамо…”.
Творац приче, директорица наше школе Бранка Шпирић, успјела је да окупи 120 ученика-учесника у представи и, у сарадњи са одређеним наставницима, на позорници је дочарала снажну и херојску историју нашег народа. Директорица је истакла захвалност ученицима и наставницима: за сценографију: Милени Тривић, Ведрани Милојчић и Ненаду Марину; за видео-презентацију: Ивани Кнежевић и Драгани Радановић; за хорове и оркестар: Јелени Ковачевић и Ирени Личини; посебно за сарадњу на тексту: Љиљани Кнежевић и Светлани Шобот.
Велики успјех је и музичка сарадња са ЈУ Умјетничком школом “Владо Милошевић” и фолклорном групом ЈУ ОШ “Десанка Максимовић”. Представа је поздрављена са три дуга снажна аплауза, након којих су се чули само позитивни утисци.

https://www.glassrpske.com/cir/novosti/banjaluka/uprilicena-svecana-akademija-u-prepunom-banskom-dvoru-duh-svetosavlja-djaci-njeguju-znanjem/505398