ИЗ ДНЕВНИКА РАДА ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА

Дружина продуженог боравка наставља са својим активностима. Након низа јесењих активности на ред су дошле зимске и новогодишње. У склопу ових активности издвојиле су се разне радионице, игрокази, рецитације и др. Ученици и учитељи су поново били вриједни и показали нам колико машта може да буде бујна.

Поред низа новогодишњих пјесмица о зими издвојиле су се и неке народне пјесме и игре које су ученици учили уз кореографије. Радионица је било заиста много, а неке од њих су: „Ирваси са лизалом“, „Сњежне кугле“, „Сталак за оловке“, „Капице од вунице“, „Чаробне пахуље“, „Сијалице од шљокица“, разни украси за јелку и др. Све то су ученици својим родитељима представили кроз изложбу под називом „Новогодишње радости“. Током радионица се осјећао празнични дух, а расположење је било у складу са тим.

Кроз игру, пјесму и весеље полако смо дошли до краја првог полугодишта које је било заиста успјешно и пуно разних дешавања. Са нестрпљењем чекамо празнике и уживање у распусту, а након распуста нас очекују нове пустоловине.