Ученици наше школе у посјети Творници обуће „Бема“

Ученици I3 одјељења наше школе, у пратњи учитељице Тање Грбић Лаловић и директорице школе Бранке Шпирић, посјетили су Творницу обуће „Бема“, гдје су их  дочекали директор Творнице Маринко Умичевић и многобројно особље. За ученике је био обезбијеђен доручак у ресторану Творнице, а потом и обилазак погона. Ученици су имали прилику да виде на који начин се одвија производни процес у овој фабрици обуће. Првачиће је обрадовала и подјела пакетића у просторијама Творнице поводом предстојећих новогодишњих празника.

Директорица школе је овом приликом уручила директору Творнице захвалницу за донирана средства за санацију видео-надзора у Школи. Наиме, Твроница је донирала средства у износу од 2 500 КМ,  а обећана је и донација додатних 1 700 КМ у исте сврхе како би се видеонадзором покрио цјелокупан простор Школе, као и спортски терени. Умичевић је истакао да је ова захвалница обогатила њему најдражи кутак Творнице у коме су смјештена и признања за 17 година успјешног пословања. Он је позвао и друге да помогну појачању сигурности у школама за добро све дјеце јер живимо у времену пуном опасности и искушења за најмлађе.

     Бранка Шпирић, директор Основне школе „Бранко Ћопић“, изразила је захвалност господину Маринку Умичевићу и Творници обуће „Бема“ за сву помоћ и подршку обзиром да су Школи недостајала финансијска средства, као и за показану свијест о друштвеној одговорности, истичући да је упознавање творнице каква је „Бема“ био посебан доживљај за ученике.

     Творница обуће „Бема“, на челу са директором Умичевићем, показала се као одличан домаћин. Ученици су се осјећали пријатно у просторијама Фабрике и са радошћу посматрали производни процес у коме настаје једна ципела.