Магареће године 2022

Драги читаоци школског часописа „Магараће године“, ученици, колеге и родитељи, 

Са поносом можемо закључити још једну школску годину, посебно имајући у виду да смо је почели придржавајући се одређених хигијенско-епидемиолошких мјера и препорука. 

На задовољство свих нас, заршили смо је у опуштенијем духу, у условима у којима смо навикли сви заједно да радимо. Много труда, разумијевања и стрпљења је уложено да би се настава одвијала како је планирна.

Трудили смо се и зато смо имали значајних постигнућа на различитим такмичењима, успјели смо да остваримо доста лијепих сарадњи, активности…, а само неке се налазе у овом броју.  

Као и увијек, уз своју марљивост, показали смо и креативност од које је Бранкова и наша башта заблистала различитим бојама… Школу смо окитили новим признањима и разноврсним дјелима наших вриједних руку, а двориште, које смо с пажњом његовали, процвјетало нам је шареноликим цвијећем.

Сачували смо здравље, осјећај за љепоту и радост за све што има вриједност, сачували смо дијете у себи, дијете које треба и да се мало одмори. 

Пред вама је још један, надам се, разиграни распуст, на којем ћете успјети да се одморите, дружите, читате, али и припремите за нове школске подухвате и подвиге. 

Онда слиједи златни септембар када стижу нове школске бриге и обавезе, а до тада  ̶  ваша школа стрпљиво вас чека!

Директор

Бранка Шпирић

https://drive.google.com/file/d/18fokx1M66Ll2JsCjZqXBZaMNZa9a96J3/view?usp=drivesdk