З ДНЕВНИКА РАДА ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА

Нова школска година је увелико почела, а са њом и нове активности у продуженом боравку. И ове године смо шарено и весело започели наше дружење. Нова генерација нам је унијела нове радости и дала прегршт нових идеја за рад.

Наше излагање у школском холу започели смо радовима за јесен под називом „Јесења соната“, у оквиру које су се нашле разне радионице. Неке од њих су: „Чаробни кишобрани“, „Сунцокрети“, „Весели јежићи“, „Бундеве“, „Разигране печурке“, „Зимница у тегли“, „Распјеване воћке“ и друге. Кроз рад у овим радионицама ученици су развијали фину моторику, учећи да користе маказе и лијепе мозаик од колаж папира.

Поред јесењих радионица, било је ту још многих других, као што су: „Направи патику, завежи пертлу“, „Кукурузи“ (рађени од кукуруза за кокице), „Веселе балерине“, „Жир“ и друге.

Све активности ученици су дочекали са одушевљењем, те их тако и одрадили. Кроз радионице смо развили разне вјештине и научили да помажемо једни другима. Ускоро нам слиједе и друге, али и припреме за новогодишње празнике.

Водитељи продуженог боравка:

Мирјана Репић,

Наташа Ољача,

Мирјана Зрнић